Webshoptip: Icecreambandits

0
1036
icecreambandits

Soms kom je zo een leuke webshop tegen dat je denkt die moét ik wel delen. Dat is ook zo met Icecreambandits! Handgemaakte kleertjes voor stoere jongens en meiden is basic unisex kleurtjes en van goede kwaliteit. 

Over icecreambandits

De webshop Icecreambandits.nl is gestart in 2015 door mama Ingeborg. Zij is vorig jaar uit het niets begonnen met haar eigen label voor kinderen van 0-6 jaar. Met niets anders dan haar naaimachine, een paar mooie stoffen en een leuk idee is zij begonnen. Haar man verzorgt de fotografie voor de webshop en hun kindjes staan model. Het is dus een echt familiebedrijfje!

Handgemaakt

Alle kleding is handgemaakt door mama en eigenaresse Ingeborg zelf. En daardoor is elk kledingstuk dus eigenlijk heel uniek en one of a kind. De stoffen zijn eerlijk uitgekozen en van goede duurzame kwaliteit. De kleuren zijn neutraal en daar houd ik van. Ik zeg niet dat ik een hekel heb aan kleur, maar neutrale kleurtjes vind ik óók ontzettend stoer staan bij kleintjes!

Harembroekjes

Deze mama snapt dat baby’s en kleine personen helemaal niet van stoere jeans houden die ooh zoo stoer en fashionably verantwoord staan. Nee de kleinste mensjes houden toch vooral van chill kleding en daar passen de heerlijke harembroekjes in de webshop perfect bij.

icecreambanditsFitted rokjes

Zoals jullie weten heb ik twee jongens gebaart en geen meiden. Ik heb dan ook geen idee wat een ‘fitted’ rokje is. Bij jongens is het zoo simpel, meer is er niet dan: een korte broek, een t-shirt, een lange broek en af en toe een vest of shirt met lange mouwen. De rokjes zien er in ieder geval lekker comfy uit.

Sweaters en Sjaaltjes

Er is echt een kledingstuk waar mijn jongens superfan van zijn en dat zijn joggingbroeken en sweaters! De webshop Icecreambandits heeft hele leuke exemplaren voor jongens en meiden. De sweater heeft net een wat langere pasvorm. Meiden kunnen hem als jurk dragen en jongens met een stoere skinny als lange sweater. Stoer!

Reacties

comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

CommentLuv badge