Soms heb je even geen zin

2
1126
forevermamanl mamablog

Soms heb je even geen zin. Gewoon geen inspiratie hebben, geen zin, geen tijd, geen prioriteit stellen zijn enkele dingen. Toch kom ik er elke keer wel weer bij uit: bloggen! Waarom? Ik vind het gewoon leuk om te typen en dingen te delen. Wat is er zoals gebeurd de afgelopen tijd?

Ander werk

Een grote reden waarom het bloggen redelijk gestopt was. Ik zocht/zoek nog altijd naar een nieuw ritme/ regelmaat met werken, kinderen, huishouden, sociaal leven, sporten, hubby-tijd, me-time en hobbies. Ik weet dat er meer mama’s hier tegen aan lopen, maar sjonge jonge sommige dagen zijn energiezuigend!!!! Ik kan gewoon niet meer dan, ik krijg dan niet meer voor elkaar dan alleen werken, half huishouden – oke alleen ’t echt noodzakelijke – en de kids. Verder ben ik de rest van de tijd gewoon: batterij leeg-offline-afgemeld-mommy-is- er-niet-echt-modus.

Boys – J en C

De jongens gaan lekker! Zoontje J is 7 jaar en zit in groep 4, zoontje C is 2 jaar en leert allemaal nieuwe vriendjes kennen overal. Ze zijn elke dag levendig (= mega druk) en er vliegen regelmatig voetballen door het hele huis. Ze kunnen verrassend goed met elkaar spelen ondanks het leeftijdsverschil van 5 jaar. Iets wat ik in eerste instantie niet had verwacht.

Fitmommy

Daar is even geen sprake van. Totaal on-fit na een periode van geen fitness meer en wél vakantie, lekker eten en drinken en te leuke zomerfestivals, o.a. ook food-festivals. Zo actief als ik vorig jaar aan Kayla’s Itsines bikinibodyguide was begonnen én ook maar liefst 5 kg was afgevallen zit het er nu vast allemaal weer aan. *zucht* Maar we gaan weer fris beginnen met trainen en gezond eten en dan komt ’t vast wel goed! Binnenkort ook hier een update van!

 Bloggen

Het bloggen stond even op een laag pitje helaas. Soms ben je gewoon op zoek naar een goede balans tussen alles. En dat probeer ik nu weer te vinden, dat zal iedereen wel eens hebben. En ik vind het natuurlijk heel erg leuk als jullie weer komen lezen en gezellig blogs delen, die lees ik namelijk ook graag.

 

Ik ben ook weer te volgens via Instagram @forevermamanl en ik heb lekker alles opengegooid, ook de Instastories komen voorbij. Love it! See you there! (je mag natuurlijk ook hier een comment achterlaten ;))

Reacties

comments

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

CommentLuv badge