Samenwerken?

FAQ samenwerken met Forevermama.nl

Waarom samenwerken?
Moeders zijn een grote doelgroep, die veel online zijn en veel opzoeken. Veel moeders zijn op zoek naar nieuwe weetjes, feitjes, leuke spulletjes voor henzelf of hun kinderen, uitjes met de kinderen en veel meer tips en ideeën. Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk informatie op een plek te verzamelen en te delen. Vanuit die gedachte bied ik de mogelijkheid tot samenwerken met collega-bloggers, webshops of verschillende bedrijven.

Hoe kan ik samenwerken met Forevermama.nl?
Dat kan van alles zijn. Denk aan een blogpost over producten of diensten, uw webshop of uw bedrijf promoten, kortingen en winacties. Het kan allemaal, zolang het maar met mama’s of kindjes te maken heeft. Veel mama’s houden van leuke kortingen, aanbiedingen of winacties.

Hoe lang blijft mijn blogpost online?
Dat hangt af van de inhoud van de blogpost. In principe virtueel oneindig tenzij het om slechts een korte actieperiode gaat. Forevermama.nl behoudt het recht om blogposts te wijzigen of geheel te verwijderen.

Wat stuur ik op?
Uw blogpost krijgt dezelfde layout als de standaard blogposts op de website. Hiervoor zijn nodig een blogpost met tekst van minimaal 350 woorden. Ik zal uw tekst herschrijven in eigen woorden zodat het aansluit bij de website. Een foto van goede kwaliteit van 350 (h) x 650 (b) pixels. Uw foto of fotolink en de link van uw website.

Ik heb alle info opgestuurd, wanneer wordt mijn blogpost geplaatst?
Dat hangt af van de hoeveelheid aanmeldingen op dat moment. Ik werk alleen aan dit blog. Ik doe dit naast m’n werk, gezin, sport en andere hobby’s. Mocht het om een actie gaan waarvoor een bepaalde datum geldt laat het dan weten dan kan ik daar rekening mee houden.

Mijn samenwerkingsvoorstel is niet geaccepteerd. Waarom niet?
Elke blogpost wordt gecontroleerd voordat het wordt gepubliceerd. De producten of diensten moeten in de eerste plaats bij de doelgroep passen en daarnaast degelijk en van goede kwaliteit zijn. Ik kan niet alles zelf reviewen maar wel beoordelen of ik een dergelijk product zou kopen als mama of niet. En of ik een bepaalde blogpost interessant genoeg vind om te publiceren en om te lezen. Ik behoor tenslotte zelf tot de doelgroep. NB. blogposts worden van te voren,voor publicatie, niet ter controle aangeboden. Wijzigingen achteraf kunnen eventueel in overleg doorgevoerd worden.

Verschijnt mijn blogpost ook op sociale media? 
Ja zeker. Forevermama.nl is sociaal actief op bloglovin | facebook google plus | instagram|  pinterest | twitter |. Elke blogpost kan op verschillende social media kanalen gedeeld worden. U kunt eventueel uw voorkeur aangeven. Natuurlijk zou ik het heel erg op prijs stellen als u mijn blogposts deelt via uw eigen social media kanalen om meer mensen bekend te maken met Forevermama.nl. Het doel is vooral informatievoorziening voor moeders door een moeder.

Tot slot
Voor alle informatie lees ook de disclaimer.

Ik zie uw mail graag tegemoet! 

Liefs, Camilla

fmlogo_favicon_100x100