Dit kun je beter niet doen tijdens je bevalling

0
1250
forevermama 24baby.nl

Onbewust zijn mijn man en ik onwijs goed in bevallen. Ik beval super snel en hij doet is goed en actief aanwezig. Samen zijn we dus een dream-team, met hier en daar een paar niet-te-herhalen idiote acties. Ik deel ze met je op 24baby.nl.

>>> Lees mijn blog “Onze idiote acties tijdens de bevaling” op 24baby.nl <<

Ik kondigde eerder op Facebook al aan dat ik blogs mocht schrijven voor 24baby.nl. En eerder schreef ik al een blog over mijn tweede zwangerschap. Op 24baby schrijf ik vooral over mijn zwangerschappen en bevallingen. Ik vind het superleuk om mijn ervaringen met andere mama’s en mommies-to-be te kunnen delen. Ik hoop natuurlijk dat iemand er iets aan heeft op welke wijze dan ook. En anders dat het maar een leuk en/of hilarisch verhaal mag zijn.

Op 24baby.nl vindt je ontzettend veel en complete informatie over zwanger worden, zwanger zijn, de zwangerschapsperiode en het eerste levensjaar van je baby. Leuk feitje: 24baby.nl was website van het jaar 2015 in de categorie gezondheid!

Heb je zelf iets idioots meegemaakt tijdens je bevalling? Praat gezellig mee op Facebook!

Reacties

comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

CommentLuv badge