Mijn ‘the usual stuff’ boodschappenlijstje + gratis printable!

4
2271
usualstuff_boodschappenlijstje forevermama.nl

Boodschappen doen met een boodschappenlijstje. Wij doen het elke week weer. Net zoals de meeste gezinnen doen wij ook op één dag in de week de vaste boodschappen! Gezellig!

“The usual stuff”

Het viel mij op dat wij steeds veel van hetzelfde kopen. Dus schreef ik onze standaard boodschappen op! Dat lijstje ‘The usual stuff boodschappenlijstje’ hangt heel handig op ons glazen memo bord. Daar kijk ik op voordat we boodschappen gaan doen of we nog iets nodig hebben wat we dus sowieso in huis willen hebben.

Gratis printable!

Ik heb mijn boodschappenlijstje verwerkt in een standaard lijstje die jij zelf kunt printen. Een gratis printbare versie voor jou! Handig hè? Klik op de foto om het pdf-bestand op te slaan! Je kunt het opslaan, zelf printen en jouw standaard boodschappen opschrijven!

the_usual_stuff_boodschappenlijstje_1
Het lijstje kun je uitprinten en je ‘vaste’ boodschappen per week op opschrijven. Zo hoef je daar niet elke week weer aan te denken.

 

ForeverMama.nl the_usual_stuff_boodschappenlijstje
Klik op de foto om het pdf-bestand op te slaan!

 

Laat even weten in de reacties wat jij van dit lijstje vind en of het werkt voor jou.

Reacties

comments

4 REACTIES

  1. Het is inderdaad om een soort standaard lijstje te hebben. Ik ben eigenlijk meer fan van pen en papier, zoals jij, maar voor de handigheid gebruiken wij Google Keep. Die app heb ik gedeeld met mijn man, vandaar.
    En nog iets heel anders: ik heb je genomineerd voor de Liebster award. Dit is een “tag-award” voor nieuwere blogs.
    Liefs, Michelle
    Michelle onlangs geplaatst…Liebster awardMy Profile

LAAT EEN REACTIE ACHTER

CommentLuv badge